“Onze software moet optimaal presteren"

“Onze software moet optimaal presteren"

Software om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en machines aan te sturen is voor moderne bedrijven in de hout en metaalindustrie heel cruciaal geworden. CAD/CAM- en ERP-toepassingen laten de gebruikers toe om zowel in de sales-, de ontwerpfase, de productie als in de administratieve begeleiding en afhandeling van een order voor de efficiëntste en meest kwalitatieve weg te kiezen.

 

Ik ben er echter van overtuigd dat de kwaliteit van een softwarepakket niet uitsluitend bepaald wordt door de bits en bytes waaruit de computertoepassing gebouwd is. Integendeel, zonder grondige training van de mensen die ermee moeten werken en een snelle dienst na verkoop, presteert zelfs de Ferrari onder de software als een Trabant die de voorbije 30 jaar zijn onderhoudsbeurten heeft gemist.

 

Value Added Reseller

 

Twee jaar geleden heb ik, bij de fusie van de twee bedrijven die aan de basis liggen van 4D Services, gekozen om Value Added Reseller te worden van TopSolid (CAD/CAM). Daardoor kunnen we onze klanten, actief in de plaatbewerking, metaalbewerking (verspaning, matrijzenbouw), machinebouw en algemene metaalconstructie, een pakket aanbieden dat naadloos op elkaar aansluit.

 

Met onze TopSolid-software ontwerpen ze de meest ingewikkelde designs in hout, metaal, kunststof of steen en vervolgens zijn ze met een druk op de knop ook in staat om hun cnc-gestuurde machines aan te sturen.

Service, persoonlijke begeleiding en opleidingen

Ik stond er ook op om volop in te zetten op service, persoonlijke begeleiding en de uitbouw van een performant pakket opleidingen. Kwestie dat onze Ferrari niet alleen optimaal presteert bij de oplevering maar ook op lange termijn. Daarom ben ik bijzonder tevreden met de KMO-portefeuille erkenning voor de pijler "Opleiding". Het valideert de uitgebreide vakkennis en de ervaring die onze medewerkers sinds 1992 hebben opgebouwd maar tegelijk ook onze constante zoektocht naar verbeteringen.

 

Op die manier kunnen we onze klanten zwart op wit garanderen dat ze niet alleen topproducten aankopen maar dat ze die ook optimaal zullen kunnen laten presteren.  

 

CONTACTEER MIJ